Óvodabővítés

Az országban egyedülálló funkcióbővítésnek leszünk részesei hamarosan. 2024 tavaszán nyílik az óvoda alatt található helyiségekben (óvodából való közvetlen lejárással) egy 70nm-es játszóház: hálós, csúszást, mászást biztosító két szintes játszórész, gumiasztallal, mászófallal, lajhárlétrával, pihenősarokkal. Egy 20nm-es sószoba, mely a zenei nevelés egyik kiemelt színtere lesz. Gazdag hangszerkínálattal, intenzív légzéssel járó éneklés során tisztul, erősödik a gyermekek tüdeje. És egy fejlesztő szoba várja a gyerekeket. A játszóház régi vágyunk, mert szeretnénk több szabad mozgás lehetőséget biztosítani a gyermekeinknek a nap folyamán, de akár a nagyoknak alvás helyett, vagy délutáni időszakban. Közben készül az új Kuflis, tematikus játszóterünk is, mellyel szintén egy régi vágyunk teljesül. Mindezekkel a fejlesztésekkel az V. kerületi Önkormányzat szeretne a gyermekeknek még szebb, kulturáltabb környezetben eltöltendő szabadidős lehetőséget biztosítani.TESZ-VESZ NAPOK

 2022

Még alig kezdődött el az év, máris ünnepeltünk. Először Mihály napi vásári forgataggá vált az óvoda, majd Mosolynapi flashmobbal kápráztattuk el az utca emberét. Ma pedig elkezdődött az óvoda születésnapi ünnepe. Az első napon a gyerekek az állatkertbe látogattak el, ahol az állatok látogatásán túl kézműves foglalkozásokon ügyesedhettek. Az óvodában maradt kisebb gyerekeket a Vadaspark munkatársa ismertette meg a vadaspark lakóival, életmódjukkal. A "vadasbácsi", ahogy a gyerekek elnevezték sok újdonságot nem tudott mondani, mert a gyerekek mindent tudtak. Délután egy mesejátékkal zárult az első nap. A második nap egy másik mesejátékkal indul, majd családokkal közösen Márton Napi kézműves délután és lámpás felvonulás lesz, közös vonulással, dalolással, libás versekkel, játékokkal, vidám tánccal.


FRISS HÍREK


DADUS NÉNIT KERESÜNK!!!

2023.január 1.-től dadusnénit keresünk.

Gyermekszerető. munkájára igényes, jól kommunikáló, csapatjátékos tulajdonságok előnyt jelentenek. Fél évig elsősorban takarítási, helyettesítési feladati vannak. Szeptembertől csoport mellé kerül. KJT szerinti illetmény, béren kívüli juttatások, és önkormányzati bérkiegészítés illeti meg.
Óvodai beiratkozás

Az időpontot később tesszük közzéKapcsolat

TESZ-VESZ ÓVODA
1051 Budapest, József Attila utca 18.

teszveszovoda3@gmail.com

+36-1-318 1518